Vi köpte en ny napp

Problemet med nappar fortsatte så jag googlade lite. Efter mycket om och men hittade jag en napp från MAM som heter comfort. Den är för de nyfödda och har en kortare sugdel. Dessutom är den öppen från skölden och in i nappen, till skillnad från de andra napparna. Skölden är liten och tar inte alls upp plats i ansiktet.

Nu är detta en bild från nätet, jag trodde jag hade en bild på nappen själv men icke. Men så här ser den ut. På bilden ser man den från sidan med skölden, det vill säga den delen av nappen som är från munnen på Mikael. Den ovala cirkeln i mitten är öppningen in i nappen. Det finns även en skåra som är svår att se ur denna vinkel men den kan man sätta en napphållare i. Och sen det blå på denna är såklart själva skölden.

Mikael har testat denna ett par gånger och det funkar absolut bättre. Han klöks inte av den så den har bättre storlek för honom. Skölden täcker inte näsan på något sätt så även där passar den bättre. Dessutom lyckas han suga på den ett tag innan han faktiskt bara tappar den, precis som alla bebisar gör även med vanliga nappar. 

Nu ska vi testa denna ett par dagar men det verkar ju lovande.




 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Imorgon fast tre dagar senare

Stökigt bord

En drömtisdag