Spelkväll med bror och svägerska

I lördags åkte Lucas till sin biologiska pappa för första gången på två månader. Det kändes tomt här hemma, nu har man ju vant sig igen vid att han sitter och skriker i källaren om kvällarna. 

Det är vi som kör honom och dom lämnar honom på söndagen. Och när vi skulle åka hem satt jag och scrollade på Facebook. Min svägerska hade lagt upp en bild om att de hade åkt längdskidor och jag sa till Jonas att vi kunde ju kolla om de ville spela byggare eller något. Var ju så längesen. Och när jag tänker efter - senast jag såg dem var alla helgons kväll. Då fick vi tillsammans på kyrkogården och tände ljus. Innan dess minns jag inte när vi träffade dem. De har varit sjuka och sen åkte ju vi på covid. 

Alla var friska så vi frågade ifall de ville komma, vilket de ville. Så vi fixade lite chips, dip och andra tilltugg och sen kom dom. Tony hade med sig grejer så han kunde hjälpa oss med lamporna i hallen. Vi har köpt nya plafonder som vi tyckte var helt ok men när vi skulle sätta upp dem, blev vi förbryllade. Vi skulle alltså skruva bort ”plattan” där uttaget finns eftersom vi skulle koppla sladdarna direkt i plafonden. Under plattan var det mängder med sladdar så vi gav upp och gav allt till min bror eftersom han är elingenjör eller något sådant. 

Lamporna fixades och vi började spela kort. Vi hann två byggare och ett par rundor av sequence. Ett bräd/kortspel som jag testat innan men aldrig fattar. Nu fattade jag det mer och det var roligt så vi ska köpa hem de tänkte vi. 

Idag söndag har vi i princip bara kollat på film. Vi tog en promenad vid 15-tiden och det var så skönt att komma ut! Men sen har vi bara tittat på film. Jag måste säga att det är skönt det också ibland. Att bara få släppa allt runt omkring och titta på film eller något istället. 

Som vanligt är jag dålig på att ta bilder när vi får besök, så ni får läsa om helgen, istället för att se bilder helt enkelt. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Imorgon fast tre dagar senare

Stökigt bord

En drömtisdag