Illamåendet är tillbaka

Det känns underbart att det nu bara är 36 dagar kvar till beräknat datum för bebis att anlända. Vi längtar verkligen efter denna person. Vem är du? 

Men i samband med att det nu är närmre till förlossningen, finns det tråkiga konsekvenser av graviditeten. Mitt illamående är tillbaka! Jag var illamående hela första trimetern. Vissa dagar ville jag inte kliva upp, andra dagar kunde jag fungera men jag hade ett konstant illamående. 

Nu när vi är inne i tredje trimestern (ja vi har varit det ett tag) så har illamåendet kommit tillbaka! En stor del i det hela tror jag handlar om att det går för långt mellan kvällsmaten och frukosten. Sen blir det bara fel efter det. Så jag ska ta och beställa hem lite bars och sådant jag kan ha i sovrummet, antingen äta strax innan jag somnar eller innan jag kliver upp. Jag har ändå tänkt beställa hem det eftersom jag vill ha med det till förlossningen. Jag vill inte ligga och äta godis för ett få energi om det drar ut på tiden, hellre då lite bars som ger bra energi och lite mer mättnadskänsla. Dessa är även smidiga att ha hemma sen när bebis kommer. Troligtvis kommer mina egna rutiner rubbas för att bebisen i början har sina rutiner, då kan de va bra att ha något nyttigare hemma så man klarar sig. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Imorgon fast tre dagar senare

Stökigt bord

En drömtisdag