Kalas med mormor och morfar

 Idag var det äntligen dags för Gabriel att bli firad av mormor och morfar. De hade ju Covid-19 förra veckan så de var inte direkt välkomna hem till oss bland alla gäster. så i afton blev det till slut av. 

Vi bjöd på middag - hemmagjorda pommes och fläskytterfilé i ugn. Sallad till det och fetaostfyllda pepperonis. Dessutom fanns det massa olika såser och grejer i vanlig ordning när vi äter middag. Efteråt fick Gabriel öppna sina paket. Han fick tre stycken plus pengar. Det största paketet visste jag vad det var eftersom vi ville att just det skulle köpas. Det är en stoppad bänk med förvaring. Så man lyfter på locket och där i kommer vi gömma undan leksakerna som ligger utspridda i vardagsrummet. Lite ordning och reda kan vara bra att ha känner jag, varit kaos väldigt länge. 

I det andra paketet fanns det ett par jeans och en body. Så fina grejer och i det tredje paketet var det också kläder - en body och ett par mjukisbyxor. 

Efter paketöppningen tittade vi på Bäst i test på svt. Det är så roligt! Men det gäller att det är rätt människor i panelen. Denna omgång känner jag igen endast två, mor min kände åtminsone igen en till och det var kvällens gäst. Men Lucas älskar detta program så det blir vår fredagsunderhållning nu under några veckor. Mysigt ändå att ha något tillsammans, Lucas vill ju inte direkt göra något. 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Imorgon fast tre dagar senare

Stökigt bord

En drömtisdag