En kvällstur helt spontant

Det blev en tur på cykeln idag. Egentligen skulle jag promenerar på dagen, men jag hade sådan huvudvärk. Trots Alvedon och mycket vatten, fick det bli en vila. Då släppte de lite i alla fall. Mormor kom förbi strax innan vi åt middag. Hon hade tränat och erbjöd sig att ta med Lucas till skyttet innan dom två skulle åka hem till Sjunnen. Så vi åt middag själva och efter att ha låtit maten smälta en stund, blev det en cykeltur. Vi behövde handla bröd till både mig, Jonas och Gabriel. Tanken var egentligen att Jonas skulle köpa allt på väg hem efter skyttet men nu kunde vi cykla istället. 

Vi passade på att stanna till i lekparken. Älskar att vi har den så otroligt nära vårt hem. Även Lucas kan följa med dit, om vi får han utanför dörren. Det finns gungor, lite och klättra i och en mindre rutschkana. Vi har en större lekpark på samma avstånd men vi då får man cykla genom centrum. Idag tänkte jag slänga lite plast och glas vid återvinningen så då fick det bli den lilla lekparken. 

Gabriel gillar att gunga, det syns numera. I höstas var han uttråkad i gungan men nu gillar han den. Så roligt! Idag fick han även åka i rutschkanan för första gången. Men hans skor stannade upp honom så det gick inte så bra. Vi ska ta oss dit en förmiddag framöver, då kan vi ta av honom skorna. Vi kom iväg lite försent ikväll så det hann bli kallt men några minuter hann vi med i alla fall. 



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Imorgon fast tre dagar senare

Stökigt bord

En drömtisdag