Tomt utrymme

För någon vecka sen hände det här - vi tömde det lilla utrymmet som blir vid trappen på övervåningen. Tidigare har det stått en KALLAX från IKEA här. Den skulle inte stå här men efter vi gjort om Lucas gamla rum, hamnade den där. Nu står den en våning ner och där gör den sig för tillfället ganska bra. Men vad ska vi nu göra med detta utrymme?

Jag funderar på att fråga far min om vi ska lägga om golvet. Vi har ganska mycket golv kvar efter vi gjorde om golvet i Lucas gamla rum. Jag tror det räcker till detta utrymme plus resten av hallen. Om vi gör det har vi snart gjort klart vad vi kan på övervåningen. Visst är det surt att alla lister kommer vara bruna och fula en tid till, men gör vi klart golvet så kan vi fortsätta längre fram. Tanken är ju att vi ska byta ut alla listerna. Sen vill jag ju alltid ha allting klart på en gång, det är ingen nyhet. Men vi har golv och utrymmet är tomt, varför vänta tänker jag?

Men hur som helst, vi får se om det golv vi har räcker. Men vad tycker ni att vi ska göra med detta utrymme? Jag ska be min bror gör hål i väggen och dra el, det är lugnt, han får göra sådana saker. På andra sidan är det ett eluttag som han kan använda sig av. På så vis kan vi ha någon liten lampa eller liknande här som kan lysa istället för de skarpa taklamporna. Det är ju extra bra nu när smågrabbarna kanske vaknar på nätterna, nu kan de lysa för vår skull när vi ska hämta eventuell välling till Mikael. Om några månader kommer vi sänka sidan på Gabriels säng så han kan klättra ur sängen och komma in till oss själv. Och det gäller ju Mikael med sen när tiden är inne. Avslutningsvis är det en bra lampa att ha när grabbarna kan gå själva på toaletten. De slipper tända i taket och allt det där. Så att ha en lampa här gör väldigt mycket som är positivt för familjen. Men jag gillar ju inte vägglampor, så vad ska vi göra med det här utrymmet? En skänk? En ny KALLAX? Ett linneskåp? Vad tror ni? 



 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Imorgon fast tre dagar senare

Stökigt bord

En drömtisdag