Listigt arbete

Jonas var ledig natten till idag. Så har vi det varannan vecka. Dessutom är Lucas hos sin mormor och morfar så vi fick en lugn morgon utan några stressmoment. 

När vi är ensamma passade jag på att sparka igång oss med nästa del i bebisens rum - mäta för lister. Jag slet ner alla lister innan vi började riva tapeter. De gamla listerna var brunbetsade och hade tagit mycket tidning energi att måla. Visst hade det varit något jag kunde hålla på med när jag inte hade annat för mig, men det skulle fortfarande ta för lång tid. Så kofoten kom fram och jag slet bort varenda list med glädje. 

Idag har vi äntligen mätt för de nya listerna. Förhoppningsvis kan vi köpa dom senare i veckan och kanske få upp dom till helgen. Jag vill verkligen få upp dom innan vi åker till Ullared. Även om vi inte kommer handla möblerna i Ullared, så kommer det ändå bli ett par kassar som kommer behöva förvaras i bebisens rum tills vidare så det är ju bra om allt annat är färdigt så vi inte behöver flytta runt grejerna. 




Nu när renoveringen i princip är färdig i bebisens rum, vill jag egentligen bara fortsätta. Jag har en tanke om att måla om de ”döda” utrymmena, dvs entrén nere i källare , trappen upp samt hallen till andra våningen och sen samma sak till tredje våningen. Jag skulle dessutom vilja måla om trapp och räcken. Men detta är ett projekt som kanske är för stort för mig nu med bebis i magen? Och trapporna har två olika ytmaterial så jag tror inte det funkar, måste kolla upp detta med min far. Det skulle vara roligt i alla fall. Och som min far säger - väggarna är bara att börja måla, så det är inte där förarbetet är stort. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Imorgon fast tre dagar senare

Stökigt bord

En drömtisdag