Veckans förväntningar

Igår la jag upp en kort sammanfattning av framför allt min träning. Jag tänkte nu att jag varje måndag skulle försöka slänga ihop en lista av vad som står på agendan för kommande vecka, vad tror ni om det? Vad jag hoppas åstadkomma under veckan som kommer och lite sådär. Jag tror det kan bli en bra grej för mig så jag sköter mig liksom. Vem vet...

Denna vecka jobbar Jonas förmiddag. Så tanken är att jag ska kunna stanna kvar längre på de olika aktiviteterna vi tar oss ut på. Idag måndag är det ju dags för små och stora här i stan. Jag vet inte vad jag känner för detta ännu. Det är jättepositivt att de har mycket yta som man kan röra sig på, men det blir samtidigt väldigt jobbigt för mig. Gabriel kan springa runt hej vilt, medan jag knappt hinner med och har jag dessutom Mikael vaken blir det ännu svårare. Så jag tror jag hoppar över det idag och tar en promenad istället. Ikväll är det dessutom möjligt för mig att träna eftersom Jonas är hemma. Så veckans första pass på gymmet ska klaras av.

Imorgon tisdag ska vi till öppna förskolan. Här tänker jag att vi ska äta lunch - till grabbarna ska jag ta med burkmat och till mig själv tar jag nog en proteinshake. Vi har ju ingen tid att passa eftersom Jonas är på jobbet så nu kan jag stanna hur länge jag vill. Även denna afton har jag träning inbokad, dock vet jag inte om jag kommer med, jag står på reservlistan.

Onsdag och jag tror vi ska handla. Jag ska i alla fall ta en promenad på förmiddagen med grabbarna. Får se om vi tar svängen förbi Maxi och bara handlar lite smått, eller om vi bara är ute och går. Allt beror på vädret känner jag, och hur mycket vi behöver handla. Denna eftermiddag har jag dessutom utvecklingssamtal med Lucas. Det ska bli spännande och se vad de säger. 

Torsdagen kommer börja med hembesök av BHV. Mikael är åtta månader och då är det ett hembesök numera. Efter det får vi se vad som händer, jag tror inte vi hinner så mycket mer så det blir nog städdagen. På kvällen kommer jag ta mig till gymmet i alla fall.

Fredag blir det träning på kvällen och sen har jag faktiskt inga fler planer. 

Lördag är händelselös, vad jag vet just nu. Och söndagen är det återigen dags att planera veckans matsedel, handla och träna. 

Hur ser er kommande vecka ut? 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Imorgon fast tre dagar senare

Stökigt bord

En drömtisdag