Ny vecka med mängder att göra

 Nu är det måndag och vi kastar oss in i denna nya vecka. Veckan är fullspäckad med saker ett göra. Nu när pandemin ”inte finns” sätter ju allting igång då det är fullt ös känns det som. 

Idag ska jag ta ett varv på stan. Hitta lite badkläder till Gabriel som numera använder en storlek 86. Dessutom behöver jag handla åt mig själv och kolla bokrean efter lite fler böcker till Gabriel. Han fick ju böcker av sin gudmor, men man behöver alltid fler böcker. 

Imorgon är det en ganska lugn dag. Inga extra grejer förutom att vi byta sängkläder den 1:e varje månad. Så det blir en del tvätt imorgon. 

På onsdag drar strategi igång igen. Det är den föräldrakursen som vi fick börja gå när Lucas fick sin ADHD diagnos, men den avbröts efter tre veckor på grund av pandemin. Nu drar den alltså igång igen så vi ska åka till Eksjö varje onsdag och sitta i aulan i tre timmar ungefär. 

Samtidigt ska Lucas till Sturebo på onsdag. Denna gång ska han vara där i nästan fem timmar och han ska vara ensam. Vi får se hur detta går. Eftersom han ska dit under tiden som jag ska till Eksjö, får Jonas vara hemma och se till att Lucas kommer iväg. 

På torsdag ska vi ha ett ultraljud till. Som jag berättat innan så har NIPTproven inte fungerat så vi ska få ett extra ultraljud tillsammans med en läkare. 

Grabbarna ska även fotograferas på torsdag. Det blir Gabriels ettårsfotografering och då ska Lucas vara med. 

Helgen sen är nästan helt oplanerad men gissningsvis kommer mormor och morfar hit en dag. De bör blivit friska till dess så de kommer och firar Gabriel och fikar lite tillsammans med oss. Dessutom har jag bokat Tupperwareparty på söndag. Underbara Wiola kommer och jag hoppas vi kommer få en rolig eftermiddag tillsammans. 

Glömde ju berätta att förra måndagen fick jag äntligen ok att kontrollera mitt socker själv. Med andra ord behöver jag inte skicka in några svar till specialistmödravården. Så nu fortsätter jag registrera men jag skickar bara in om värdena är för höga tre gånger. 

Nu har jag dessutom fått tummen ur och kopplat mätaren till telefonen så nu behöver jag inte skriva ner varje gång, det sparas i en app i luren så jag kan kolla själv senare. 



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Imorgon fast tre dagar senare

Stökigt bord

En drömtisdag