Grattis Gabriel!

Igår fyllde Gabriel år. Äntligen har han blivit ett år och det är helt sjukt hur fort detta år har gått. Flera gånger har jag känt att dagarna går hur långsamt som helst, att det aldrig händer något. Men det har ju faktiskt pinnat på fort! Så nu är bebisen i familjen ett år och nu kan man ju inte kalla honom bebis längre. 

Dagen började som alltid - välling till Gabriel och frukost för Lucas. Lucas ville dessutom stanna hemma idag och leka med Gabriel hela dagen, men jag visste ju att han ville vara hemma för att spela tv-spel. Så nej, han fick minsann gå till skolan. Men påhittig är han i alla fall. 

Så Gabriel och jag myste hemma hela dagen. Vi tränade på att promenera runt i vardagsrummet och vi slappade. Efter sovstunden inväntade vi pappa och Lucas. Strax efter 14.30 plockade vi fram glass och paket. Ett glasskalas med bara familjen fick bli vårt firande. Det är ju först på lördag vi har kalaset för resten av den stora familjen. Farmor och farfar var ju nere för två veckor sen och firade Gabriel. Mormor och morfar kommer inte då mormor har bekräftad covid-19 och risken är ju att morfar har det också. Så det blir "bara" våra syskon och deras familjer samt två vänner och deras familjer. Men vi blir många ändå!







Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Imorgon fast tre dagar senare

Stökigt bord

En drömtisdag